Skip to content

Help de Pepernotenbakpiet

Redactie
17 november 2015 | 9:00

Advertentie

Intocht Sinterklaas NederweertHebben jullie ook al die lekkernijen al gezien in de winkels. Speculaas, chocola en heel veel pepernoten. Dat kan maar één ding betekenen. Sinterklaas is weer bijna jarig. En natuurlijk viert hij zijn verjaardag in Nederland. Wil jij Sinterklaas persoonlijk feliciteren? Kom dan op zondag 22 november om 10.45 uur naar de ingang van Eynderhoof.

Samen trekken ze van daaruit door de straten van Nederweert-Eind naar de Reigershorst om de verjaardag van Sinterklaas te vieren.

Help de Pepernotenbakpiet

Zoals jullie allemaal weten is Sinterklaas dol op pepernoten. Hij krijgt er geen genoeg van. Er is zelfs een speciale pepernotenbakpiet. Hij gebruikt een recept dat al meer dan honderd jaar oud is. Maar Piet is in paniek. Er is wat raars gebeurd. Hij kan het recept niet meer lezen! Het lijkt wel of er letters zijn verdwenen. Pepernotenbakpiet heeft ons het recept doorgestuurd. Zie jij wat er is gebeurd?

150 g b t r
125 g d nk rbr n b st rds k r
10 g sp c l skr d n
250 g z lfr z nd b km l
4 l m lk

Help de Pepernotenbakpiet met het recept en neem een handjevol zelfgemaakte pepernoten voor de Sint mee. De lekkerste pepenoten worden beloond met een leuke prijs. Maak je liever een ander Sintgebakje of knutsel je liever een gebakje, alles kan en mag. Zet wel even je naam en leeftijd erbij.

Voor de allerkleinsten is de Reigershorst open vanaf 10.45 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19
2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15

Advertentie