Skip to content

Lezing “De eetbare siertuin”

Redactie
9 november 2015 | 10:14

Advertentie

Marie José Meertens uit BoxtelEetbare planten in de siertuin zorgen voor veel extra tuinbeleving. De planten die eetbaar zijn hebben over het algemeen ook nog eens een extra sierwaarde in de vorm van de plant, de bloesem, de bloemen en/of de vruchten. Eetbare planten misstaan helemaal niet in de border. Integendeel zelfs. Ze zorgen voor extra attractie, zeker omdat de bladvormen vaak mooi contrasteren met de overige beplanting in de tuin. Eetbare planten in de siertuin zijn voor iedereen bereikbaar.

Lezing “De eetbare siertuin”

De Nederlandse Kring van Fuchsiavrienden Regio 28 Noord en Midden-Limburg organiseert op maandag 9 november hierover een lezing die gegeven wordt door Mevr. Marie José Meertens uit Boxtel. Thema van deze avond: “de eetbare siertuin”. Ze gaat vertellen over de teeltwisseling en de structuur en ordering in de groente en de combinatie hiervan met een siertuin. Kortom een leerzame avond die je niet mag missen!!

De locatie lezing wordt gehouden in Zaal van Nieuwenhoven, Pastoor Maesplein 1, 6034 TE te Nederweert-Eind. De aanvang van deze avond start om 19:30 uur. Entree is €2,00.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met secretaris@fuchsia-regio28.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Weert kermis is geopend-17
Ga jij ook naar de kermis?
28 september 2024 | 10:15
2024_09_19 Boeken en platenmarkt in KelpenOler
Groot aanbod
28 september 2024 | 10:00
Screenshot
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
28 september 2024 | 9:00

Advertentie