Skip to content

Verdachte aangehouden in onderzoek schietincident Heythuysen

Redactie
9 november 2015 | 12:35

Advertentie

Schietpartij Heythuysen 7270De politie heeft zondagavond een onderzoek ingesteld naar het schietincident, nabij de Sint Ursula School aan de Tienerweg in Heythuysen. Daarbij is één persoon aangehouden. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding en motief is voor het conflict.

Rond 21.00 uur is een donkerkleurige auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf, bij een woning aan de Tienderweg gestopt. Een onbekend persoon is uitgestapt, waarna er een conflict is tussen hem en de bewoner. De bedreigde bewoner schiet vervolgens met een vuurwapen op de personenauto, die er in de richting van de Vlasstraat vandoor gaat. Voor zover bekend zijn er geen gewonden.

Onderzoek
De politie heeft zondagavond de straat afgezet voor technisch onderzoek. Daarnaast hebben agenten ook een buurtonderzoek ingesteld om meer duidelijkheid te krijgen wat er zich precies heeft afgespeeld op straat. Omdat de bewoner van het pand een vuurwapen in zijn bezit had en hiermee heeft geschoten, is hij aangehouden. Het wapen is door politiemedewerkers in beslaggenomen.

Getuigen die informatie over dit schietincident of de betrokken personenauto hebben, worden verzocht om zich te melden bij de politie via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800 – 7000.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie