Skip to content

Informatiebijeenkomst Parkinson

Glendi
25 november 2015 | 8:30

Advertentie

ParkinsonOp dinsdag 8 december organiseert ParkinsonNet Weert e.o. de tweede informatiebijeenkomst voor mensen met Parkinson en hun partners/mantelzorgers.

Waarom is er een ParkinsonNet?
Als gevolg van de ziekte van Parkinson kan iemand uiteenlopende klachten hebben of problemen ervaren op verschillende gebieden. Hierdoor zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson. Het is belangrijk dat deze zorgverleners specifiek deskundig zijn en behandelingen goed op elkaar afstemmen. Neurologen, parkinsonverpleegkundige, fysiotherapeuten, diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, maar ook een apotheker, psycholoog, geriater, een specialist ouderengeneeskunde en een revalidatiearts werken via dit netwerk samen aan een goede zorg voor mensen met Parkinson. Op www.parkinsonnet.nl staat meer informatie over de ziekte en is ook te zien welke zorgprofessionals en behandelaars aangesloten zijn bij het netwerk.

Wat komt deze avond aan bod:

  • Presentatie over het PPEP4ALL-programma door meneer Hussein, maatschappelijk werker. PPEP4ALL staat voor het Patiënt en Partner Educatie Programma voor Alle chronische ziekten (PPEP4ALL). Het programma geeft patiënten, hun partners en mantelzorgers handvatten hoe om te gaan met de ziekte.
  • SJG Weert heeft sinds kort een parkinsonverpleegkundige, mevrouw Hulspas. In een korte presentatie vertelt zij over het werk van een parkinsonverpleegkundige.
  • Meneer Tullemans deelt zijn persoonlijke ervaringen met de ziekte van Parkinson.

De bijeenkomst vindt plaats tussen 19.00 en 21.00 uur in het Auditorium van SJG Weert. De toegang is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier of bij de afdeling Patiënteninformatie: 0495 – 57 22 05.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie