Skip to content

Meer nadruk op zonwering en rolluiken

Redactie
20 november 2015 | 9:37

Advertentie

Hubo DuijtsHubo Duijts bestaat uit twee bedrijfstakken. Enerzijds de doe-het-zelfartikelen. Anderzijds DUIJTS Zonwering. Het bedrijf, onder leiding van Marcel en Marion Duijts, staat aan de vooravond van twee bedrijfsveranderingen.

Begin volgend jaar vindt u er een groter assortiment zonwering en rolluiken in een vernieuwde showroom. Vanzelfsprekend blijft u bij hen welkom voor de bekende en kwalitatief hoogwaardige doe-het-zelfartikelen, service en persoonlijk advies.

Op 1 januari 2016 wordt de dagelijkse leiding in de winkel overgedragen aan Hans van Deursen uit Ospel. Deze wordt vanaf dan mede-eigenaar van Hubo Duijts.

Hubo Zonwering 30 jaar

Uitbreiding aanbod zonwering en rolluiken
Het pandoppervlak van de huidige winkel blijft hetzelfde, maar de inrichting verandert. Vanaf begin 2016 zal er zichtbaar meer ruimte vrijkomen voor het uitgebreidere aanbod van zonwering en rolluiken. Het bedrijf wil de klanten dezelfde kwaliteit en service blijven bieden binnen een groter assortiment aan zonwerende producten en de bijbehorende bediening. Om deze uitbreiding kracht bij te zetten, is DUIJTS Zonwering op zoek naar een medewerker buitendienst.

Hans van Deursen mede-eigenaar
Hubo is een organisatie van zelfstandige ondernemers, die door hun samenwerking professionele (merk)artikelen en kwaliteitsproducten verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Hans van Deursen is sinds 2007 in dienst bij Hubo Duijts in Nederweert. Hij is een vertrouwd gezicht in de winkel en heeft al 30 jaar ervaring in de zonweringsbranche.

Vanaf 1 januari 2016 wordt hij mede-eigenaar en krijgt hij de dagelijkse leiding in de winkel. Daardoor gaat een lang gekoesterde wens van Hans in vervulling.
Door het mede-eigenaarschap ook aan Hans toe te bedelen, ontstaat er ruimte voor Marcel en Marion Duijts, waardoor zij zich meer kunnen richten op inkoop en aanverwante activiteiten.

 

Advertentie

4 Reacties

  1. hans veel sucses met deze uitdaging.

  2. Marcel en Marion völ suukse met eure now in te slage weeg en Hans hieël völ suukses met dees oetdaging!

  3. Proficiat allemaal ! Heel veel succes samen !


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00
Het verhaal van Jeordi Touil uit Weert
27 september 2024 | 16:22
Kunstovaal-Koopzondag-Nederweert-21
Ga jij met een dino op de foto?
27 september 2024 | 16:00
2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00

Advertentie