Skip to content

Ladies’ Circle Weert organiseert benefietfeest voor Beat Batten

Redactie
20 november 2015 | 19:22

Advertentie

Ladies’ Circle 16 Weert organiseert op 28 november a.s. een benefietfeest ten behoeve van de stichting Beat Batten in de Paterskerk. Gasten kunnen een stijlvolle avond vol muzikaal entertainment verwachten. Zo komen coverband Guarantee, het enthousiaste duo Bart en Alex en het talentvolle DJ-duo Dischargers die avond optreden. De Weerter ladies hopen die avond veel geld op te halen voor de Stichting Beat Batten.

Ladies’ Circle Weert organiseert benefietfeest

Batten is een vreselijke, slopende stofwisselingsziekte bij kinderen. Kinderen met Batten worden blind, krijgen te maken met epilepsie, geheugenverlies, spierfuncties vallen uit en uiteindelijk overlijden ze veel te jong. Het is onacceptabel, zo’n ziekte die je jeugd en uiteindelijk je leven ontneemt terwijl je zo jong bent en eigenlijk zorgeloos alles wilt ontdekken. Sta eens even stil bij het feit dat een ziekte zo verwoestend kan zijn dat het een gezond kind kan doden tegen de tijd dat het een tiener is. Het gaat hier niet om een infectie die je op kunt lopen of een ongeluk, maar de oorzaak is een genetische fout. De stichting Beat Batten (versla batten) heeft als doel te komen tot een therapie voor genezing of behandeling van de zeer ernstige stofwisselingsziekte NCL, ook wel Batten genoemd. Dit wil de stichting bereiken door wereldwijd zorgvuldig geselecteerd wetenschappelijk onderzoek financieel te ondersteunen.

Kaartverkoop
Er zijn nog enkele kaarten voor het feest beschikbaar à €25,- per stuk. Deze zijn te koop bij alle Ladies en bij boekhandel Tindemans in Weert. Op de Facebookpagina van de Ladies (Ladies Circle 16 Weert) is alle nieuws rondom het benefietfeest volgen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie