Skip to content

Leon en Esther lanceren nieuwe website

Redactie
1 december 2015 | 15:00

Advertentie

leon-en-esther-geunsLeon en Esther Geuns lanceren vol trots hun nieuwe website www.vreike-hof.nl. De nieuwe frisse website vereenvoudigt het surfen zodat je op een prettige manier informatie over de zorgboerderij en boerderijwinkel kunt bekijken.

Leon en Esther lanceren nieuwe website

 

Vreike-hof Ospel

Leon en Esther Geuns wonen samen met hun kinderen Loes, Fer, Sil en een pleegkind op een boerderij aan de Waatskamp in Ospel. Sinds 2005 bieden ze dagbesteding aan mensen met een lichamelijke, psychische of meervoudige beperking. Naast de zorgboerderij worden er aardappelen, asperges, prei en diverse koolsoorten verbouwd voor de boerderijwinkel. Op een boerderij mogen er natuurlijk geen dieren ontbreken, zo hebben ze er schapen, kippen, konijnen, duiven, een ezel, ganzen, mini-varkentjes, honden en poezen.

Kijk op de website naar de laatste aanbiedingen of loop eens binnen bij de boerderijwinkel aan de Waatskamp 114 in Ospel.

Advertentie

2 Reacties

  1. Sinds 3 maanden werkzaam als vrijwilliger (vervoer van cliénten) bij Vreike-hof. Vanaf de eerste dag voel ik me daar als in een warm bad. Een aanrader dus voor mensen die ook vrijwilliger willen worden bij Esther en Leon!

    P.S. De producten uit het winkeltje zijn er van uitsekende kwaliteit, veel smaakvoller dan producten uit een supermarkt!

    Succes met jullie nieuwe site!

    Tom.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00

Advertentie