Skip to content

Doe iets voor de minder bedeelde medemens

Redactie
3 december 2015 | 10:15

Advertentie

Aanbieding voedselpakket Enderhoof Winter Festijn aan Voedselbank Weert
Aanbieding voedselpakket Enderhoof Winter Festijn aan Voedselbank Weert

De Venerabele Broederschap van de Miraculeuse Onse Lieve Vrouwe tot Weert (1404) en Voedselbank Weert houden op zaterdag 12 en 19 december een inzamelingsactie voor gratis kerstpakketten. Van 9.15 tot 15.30 uur staan de broedermeesters en hun helpers bij de ingang van de winkels. Klanten van Jumbo doen mee door artikelen te kopen en na de kassa af te geven voor dit goede doel. Daarmee helpen ze Weerter mensen die dat goed kunnen gebruiken aan een kerstpakket én aan een gelukkig kerstfeest.

Met Kerstmis willen wij als Broederschap iets extra’s doen voor onze medemens”, zegt Gert-Jan Tullemans, initiatiefnemer van de kerstpakkettenactie en broedermeester. Voedselbank Weert en Jumbo werken graag mee aan deze originele actie voor het goede doel. Johan Knook van Voedselbank Weert: “Onze ‘klanten’ zijn altijd erg dankbaar voor alles wat zij krijgen. Namens hen vraag ik u om gul te geven.” De kerstpakkettenactie wordt ondersteund door de parochies van het dekenaat Weert. U kunt in deze kerken ook producten van andere winkels aanbieden.

Alleen houdbare producten
Hoe doet u mee? Koop houdbare (dus geen gekoelde of bevroren) producten en doe ze na de kassa in de kratten. U kunt denken aan: pasta of soep (blik / pak), groente (blik / pot), fruit (blik / pot), broodbeleg, koffie, thee, suiker, afwasmiddel, allesreiniger, schoonmaakartikelen, wc-papier, keukenrollen, tandenborstels, tandpasta en nog veel meer. Koop en geef gul. Het is voor mensen die het goed kunnen gebruiken.

De Jumbo winkels die aan de actie meedoen zijn Jumbo Heerschap (Boshoven, Collegeplein, Leuken, Moesel en Nederweert) en Jumbo René Puts in Stramproy. Tussen 6 december en 23 december kunnen er producten in de daarvoor neergezette kratten worden gestopt die bij de kassa’s van de supermarkten staan. Klanten kunnen producten dus nog tot vlak voor Kerstmis in de kratten stoppen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Was beter geweest als ze het personeel wat al jaren daar werkt niet ontslagen hadden en goedkoop jong grut in de plaats genomen mensen die jaren in trouwe dienst zatten worden zo gedumpt hallo JUMBO LAAGSTE PRIJS GARANTIE


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00
Kermisoefening 2024 Weert kermis - Johan Horst-5
Veel hulpverleners op de been
27 september 2024 | 9:45
Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00

Advertentie