Skip to content

Leo en zijn team genomineerd voor Worstmakerij en traiteur van het jaar

Redactie
10 december 2015 | 17:03

Advertentie

Leo HermannsSlagerij & worstmakerij Hermanns uit Nederweert is genomineerd voor ”Worstmakerij en traiteur van het jaar 2016”, dit laat Leo Hermanns en zijn team met trost via Facebook weten. Het maken van de lekkerste eigengemaakte worst, vleeswaren en traiteurproducten staat bij Slagerij Hermanns uit Nederweert hoog in het vaandel. Voor Leo en zijn team zijn het spannende tijden.

Leo Hermanns en zijn team genomineerd

Het Worstmakersgilde is een stichting waar zeer bekwame worstmakers en traiteurs van Nederland worden toegelaten. Zij beheersen dit ambacht in de toppen van de vingers. De bij het Worstmakersgilde aangesloten slagerijen met eigen worstmakerij en traiteurkeuken worden regelmatig, maar onaangekondigd, opgeroepen voor de keuring van worst, vleeswaren, salades en maaltijden etc. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Bekwame keurmeesters nemen de producten heel kritisch onder de loep. Gelet wordt op smaak, geur, versheid, malsheid en ambachtelijke kwaliteit van de zelfgemaakte producten. Tevens worden er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit.

Per gekeurd product worden een aantal punten toebedeeld. Van alle deelnemers wordt uiteindelijk een laatste selectie van de 14 beste slagerijen bekend gemaakt. Zij strijden om de felbegeerde titel ”Worstmakerij en traiteur van het jaar”. Alle medewerkers van Slagerij Hermanns staan er klaar voor om de prachtige prijs in de wacht te slepen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de landelijke jaarbijeenkomst op 18 januari a.s. in de evenementenhal in Gorinchem.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33
Mobiele milieustraat
Bekijk hier waar en wanneer je terecht kunt
17 september 2024 | 14:00
2024_09_17 Smeden en motorendag Eynderhoof
Dagje uit
17 september 2024 | 13:30

Advertentie