Restaurant Bi-j Siem kiest voor de kwaliteitseieren van ‘Happy-Ei‘. Twee Nederweerter bedrijven gaan hiermee een samenwerking aan om culinair te genieten van een eigen product uit de regio. Vanaf vandaag gebruiken ze dus alleen nog maar kakelverse eieren die rechtsreeks van de boerderij komen en maximaal twee dagen oud zijn.
Een ‘Happy Ei’ wordt met zorg geproduceerd en om die reden is de kwaliteit altijd goed. Een ‘Happy-Ei’ kun je herkennen aan het logo op het ei. Als je dit ei ziet weet je 3 dingen: gegarandeerde versheid, met zorg geproduceerd en rechtstreeks van de boerderij! Voor vragen of bestellingen van ‘Happy Eieren’ kun je terecht op de contactpagina van Happy-Ei.
Wil je zelf proeven, reserveer dan een tafeltje bij Restaurant Bi-j Siem aan de Kerkstraat in Nederweert.
0 Reacties
[…] sinds een half jaar gebruikt Restaurant Bi-j Siem voor haar gerechten de kakelverse eieren van Happy Ei. Dit zijn eieren van Nederweerter bodem, rechtstreeks van de boerderij en maximaal 2 dagen […]