Skip to content

Je krijgt de mooiste verhalen te horen

Redactie
29 december 2015 | 19:40

Advertentie

Kunst kijken Weert met Ber Smolenaers 15Bèr Smolenaers heeft afgelopen zaterdag zijn droom in vervulling zien gaan. Samen met Gedeputeerde Ger Koopmans en wethouder Geert Gabriels opende hij in het bedrijfsverzamelgebouw “Perron 8” aan de Molenveldstraat 153 in Weert de expositie “Kunst Kijken Weert“.

Wat alle kunstenaars gemeen hebben is hun passie voor materiaal en vormen. “Laat ze ook eens vertellen wat hun werk zo bijzonder maakt, je krijgt de mooiste verhalen te horen“. Morgen is het nog mogelijk om de expositie te bezoeken en inspiratie op te doen.

Kunst kijken een passie van velen. Een groot aantal kunstenaars laat werk zien op deze gezamenlijke lokatie. Zowel twee dimensionale als ook driedimensionale vormen zijn terug te vinden.Deze nieuwe expositie, waaraan ruim 40 kunstenaars uit binnen- en buitenland deelnemen, duurt tot en met woensdag 30 december. Het is een expositie groot in haar soort en zeer gevarieerd. Dagelijks vanaf 11.00 uur kunnen bezoekers genieten van kunst in een bijzondere ambiance.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie