Skip to content

Borstvoedingcafé voorlopig één keer per maand

Glendi
9 januari 2016 | 9:00

Advertentie

Borstvoedingscafé WeertHet Borstvoedingcafé Weert vindt voorlopig één keer per maand plaats op de eerste woensdag van de maand. Voorheen waren de bijeenkomsten wekelijks.

Het Borstvoedingcafé is een ontmoetingsplek waar moeders die borstvoeding geven ervaringen uit kunnen wisselen. De initiatiefnemers vinden het belangrijk dat een deskundige aanwezig is om goede informatie, tips en adviezen over borstvoeding te geven. Het lukt momenteel niet dit wekelijks te organiseren.

Deelname aan het Borstvoedingcafé is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. De bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 12.00 uur in La Place – V&D, Weert.

Het Borstvoedingcafé in Weert is een initiatief van Vereniging Borstvoeding Natuurlijk, Borstvoedingorganisatie La Leche League, Zin Kraamzorg, vrijgevestigd lactatiekundige Marijke Frings en lactatiekundige Willy Gielen van SJG Weert. Beide lactatiekundigen zijn in het bezit van het internationaal certificaat IBCLC (Gecertificeerd door International Board Certified Lactation Consultant).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie