Skip to content

De Wieërter 11 – Elfstedentocht in Weert

10 januari 2016 | 20:00

Wieerter11It giet oan! Een Elfstedentocht met vastelaovendj in de binnenstad van Weert. Een nieuwe activiteit op de vastelaovendjmaandag 8 februari 2016 “De Wieërter 11“. Het is een kroegentocht die met veel spektakel en humor langs 11 deelnemende cafés in de Weerter binnenstad zal trekken. Uiteraard is er net zoals bij de echte Elfstedentocht een persoonlijke stempelkaart voor iedere deelnemer.

Op vertoon van deze stempelkaart ontvang je bij ieder deelnemend café een drankje (fris of bier) en uiteraard een stempel. Bij een volle kaart krijg je dan aan het einde van de tocht het felbegeerde en unieke ‘Wieërter 11’-speldje. De tocht wordt voorgegaan door een mobiel podium vol muziek en humo. Tijdens deze tocht zullen ook diverse echte Weerter artiesten hun opwachting maken.

Bij de allereerste editie van de ‘Wieërter 11’ zullen de volgende artiesten optreden: Harry & Joerik, Roel Broods, Haor Oppe Tang, Hermeni-j Vannix, Rick & Sem, Ed & Frans. De presentatie is in handen van Marc op ’t Roodt en het geheel zal verder muzikaal omlijst worden door Stijn Broods.

De kaarten voor de nu al legendarische ‘Wieërter 11’ zijn te koop voor € 20,00 per stuk. In ruil hiervoor krijgt iedere deelnemer 11 consumpties (een per deelnemende kroeg) en, mits volbracht, uiteraard het herinneringsspeldje van ‘de Wieërter 11’. Je kunt nu al kaarten reserveren door een bericht te sturen naar ‘de Wieërter 11’ Facebook pagina, of door een mail te sturen naar: wieerter11@gmail.com. Dan ben je verzekerd van deelname aan deze tocht, je deelnamebewijs kun je op 16 januari ophalen bij café de Brouwer vanaf 13:11 uur.

Uiteraard is iedereen ook vrij om op 16 januari spontaan naar café de Brouwer te komen en daar zonder reservering een kaartje te kopen. Vanaf 19 januari zullen de kaarten ook verkrijgbaar zijn bij de bekende verkoopadressen. Maar let op, er zijn voor deze eerste editie maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De deelnemende cafés op een rijtje: Antje van de Statie – Café ’t Swaentje – Stadscafé Du Commerce – Café de Tramhalt – Societeit Amicitia – Café de Gruyter – Café de Hermeni-j – Café de Gotcha! – Café ’t Anker – Café de Stuiterbal – Café de Brouwer

Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie