Skip to content

Fun, beweging, interactie en competitie bij E-Village Nederweert

Redactie
10 december 2012 | 15:23

Advertentie

Fun, beweging, interactie, games en competitie, bij E-Village vind je het allemaal. Dit unieke high-tech gamecentrum aan de Hulsenweg 14 in Nederweert bestaat uit 1.100 vierkante meter vol uitdagingen. Dat je alleen kunt gamen door in je eentje op knopjes te drukken is allang achterhaald. Sterker nog, games kunnen een perfecte manier zijn om in beweging te komen. Bij de Gamebike, de Schaatsgame, de Wii en Kinect Xbox 360 komen heel wat zweetdruppeltjes kijken.

E-Village zit bovenop de nieuwste ontwikkelingen op gamegebied. Of het nu gaat om games of multimediatechnieken, ze zijn er altijd als de kippen bij. Dus wil je een keer levensecht gamen op de Kinect Xbox 360? Het kan. Liever 3D battelen met je vrienden? Geen punt. Meer fan van de Playstation? Ga je gang.

Met meer dan veertig games is er bij E-Village voor iedereen altijd wel iets te beleven in een perfecte omgeving waar je ook even kunt chillen met een drankje. Je kunt er terecht om gewoon een paar uurtjes te gamen maar ook voor verjaardagsfeestjes en partijen is E-Village een uitermate geschikte locatie.


Nog geen plannen met Tweede Kerstdag? Je kunt er op 26 december gezellig met familie of vrienden gaan barbecuen en gamen voor slechts 18,00 euro per persoon. Kijk hier voor meer meer informatie.


Stap in de wereld van E-Village waar bewegen, gamen, vriendschap en entertainment samenkomen. Neem snel een kijkje op de site van E-Village!

E-Village
Hulsenweg 14
6031 SP  Nederweert
tel. 06 – 44916129

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie