Skip to content

Topprestatie van Leo en zijn team

Redactie
21 januari 2016 | 13:28

Advertentie

slagerij Hermanns Nederweert worstmakerij 2016Afgelopen maandag, tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van het Worstmakersgilde heeft Slagerij John Hermanns met trots de 1e prijs “Beste worstmakerij & Traiteur” van de regio Limburg in ontvangst mogen nemen! (en een gedeelde tweede plaats van Nederland).

Top prestatie van Leo en zijn team

Diverse producten – zowel vleeswaren, worst als ook traiteur artikelen zijn door een vakjury beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien zijn deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat het Worstmakersgilde niet alleen staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

Daarnaast is Guido geslaagd voor zijn meester worstmaker diploma. De opleiding “Meester Worstmaker” is een initiatief van Het Worstmakersgilde en bedoeld om de vakkennis van de aangesloten leden op een nog hoger peil te brengen. Elk onderdeel wordt met een theorie- en praktijktoets afgesloten. Guido, werkzaam bij Slagerij John Hermanns, Nederweert heeft alle toetsen glansrijk doorstaan. Vermeldenswaardig is dat slechts een select gezelschap jaarlijks aan deze opleiding mag deelnemen.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie