Skip to content

Tjeu mag ruim 3.000 euro van Jan Linders in ontvangst nemen

Redactie
22 januari 2016 | 17:42

Advertentie

Jan Linders KVW Nederweert-1Het jaar is omgevlogen en wat hebben ze bij Jan Linders genoten van de inzet van de leden van het bestuur van Kindervakantiewerk. Onder leiding van voorzitter Tjeu Stultjiens zijn het inmiddels vertrouwde gezichten bij Jan Linders Nederweert.

Tjeu mag ruim 3.000 euro
van Jan Linders in ontvangst nemen

Vorig jaar januari werd kindervakantiewerk Nederweert benoemd tot het goede doel van het “Jan Linders Fonds“. Hiermee konden KVW Nederweert geld verdienen voor de kinderen van Nederweert. Van dit geld kan kindervakantiewerk extra activiteiten doen. Het geld kwam echter niet zomaar. Het bestuur ging er flink voor aan de slag. Zo zagen ze bij Jan Linders de bestuursleden regelmatig koffie met vlaai uitdelen. Van elke verkochte vlaai ontvingen zij één euro. Hielpen ze mee bij de pepernotenmiddag en trotseerden ze de kou tijdens de feestdagen, door voor de Jan Linders wafels te bakken en te verkopen. Deze opbrengst werd door het Jan Linders Fonds nog eens verdubbeld en zo spaarden ze uiteindelijk een prachtig bedrag bij elkaar van maar liefst € 3313,40. Dit komt allemaal ten goede aan de activiteiten van kindervakantiewerk en ze kunnen al verklappen dat het een bijzondere verassing wordt deze zomer!

Ook dit jaar heeft het Jan Linders Fonds weer een goed doel gekozen. In 2016 zal “Jong Nederland Budschop” aan de slag gaan om hun clubkas te vullen. Hou de site dus goed in de gaten en mis niks van hun verrassende activiteiten bij Jan Linders Nederweert.

Advertentie

1 Reactie

  1. Wat een super initiatief van Jan Linders !!!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie