Skip to content

Zware uitwedstrijd voor meiden VC Fortutas

23 januari 2016 | 20:00

VC Fortutas Meiden B Top klasseVandaag heeft VC Fortutas Meiden B een zware uitwedstrijd tegen Somas/Activa uit St. Anthonis gespeeld. Dat het zwaar zou worden was op voorhand al bekend omdat ze, na enige navraag, er achter kwamen dat deze meiden vorig jaar als tweede waren geëindigd in de Top klasse A.

Zware uitwedstrijd voor meiden VC Fortutas

In de eerste set was eigenlijk direct het verschil te zien. De meiden hadden heel veel problemen met de opslag en dus kwam de pass naar onze set-upper niet goed aan. Hierdoor konden ze aan het net geen punten maken. Deze set ging verloren met 25 -12. De tweede set werd goed begonnen en ze kwamen zelfs op een 6 – 8 voorsprong. Daarna maakte Somas met harde opslagen en korte ballen de stand gelijk. Het leek even een gelijk opgaande wedstrijd. Maar na 12 – 12 ging bij de meiden van Somas de turbo erop en liepen ze uit naar 22 – 14. De derde set had het team helemaal niks in te brengen en liet Somas met voortreffelijk gevarieerd volleybal ze alle hoeken van het veld zien. Een set om snel te vergeten want ze werden met 25 – 7 weggespeeld.

VC Fortutas Meiden B Top klasse 2

De meiden werden opgepept om toch vooral alles te geven om nog met een punt richting Nederweert te gaan maar die kans werd teniet gedaan door het volleybal geweld van Somas. Uit eindelijk een (terechte) 4 – 0 nederlaag. Al met al hopelijk een goede leerschool voor de meiden want volgende week wacht de kampioen van de vorig jaar: Sliedrecht !

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie