Skip to content

275 aanmeldingen voor BuurtWhatsApp Ospel

Redactie
27 januari 2016 | 10:27

Advertentie

Buurt WhatsappEnkele weken geleden heeft de dorpsraad een oproep gedaan tot aanmelden bij de BuurtWhatsApp van Ospel. Hiervoor zijn huis aan huis brieven en formulieren bezorgd. Inmiddels 275 aanmeldingen voor de BuurtWhatsApp in Ospel. Voldoende om te beginnen, hoewel ze stiekem toch nog wel wat meer aanmeldingen in een grote kern als Ospel hadden verwacht.

Uitrol gestart!

De BuurtWhatsApp in Ospel wordt komend weekend uitgerold. Er worden vijf WhatsApp groepen gemaakt van ieder 50 à 60 deelnemers. De WhatsApp groepen worden in eerste instantie beheerd door de dorpsraad Ospel. De beheerders van de groepen zitten in alle groepen. Zo creëren ze een overlap en kunnen naastgelegen groepen simpel en snel door de beheerders voorzien worden hetzelfde bericht.

Voorbeeld: er wordt een melding gedaan in groep 1 over een straat aan de rand van groep 1. Groep 2 grenst aan die straat en moet logischerwijs ook geïnformeerd worden. Dit wordt gedaan door de beheerders. Er zullen op korte termijn nog door de gemeente Nederweert borden worden geplaatst in Ospel over buurtpreventie in de vorm van BuurtWhatsApp.

Heb je je nog niet aangemeld voor de BuurtWhatsApp in Ospel? Doe dit dan snel!

Vul je gegevens in op het aanmeldformulier. Je kunt dit formulier in de brievenbus doen bij de heer Jeroen Hennissen, Waatskampzijweg 12 of bij de heer Jo Hermans, Lemmenhoek 5. Je kunt uiteraard dit formulier of de gevraagde gegevens ook mailen naar BuurtWhatsApp@dorpsraad-ospel.nl. Je wordt dan z.s.m. aan de bij jouw woning bijbehorende WhatsApp groep toegevoegd door de beheerders.

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een email naar de Dorpsraad Ospel (bestuur@dorpsraad-ospel.nl) of neem met de secretaris telefonisch contact op via 0495-633786.

Advertentie

3 Reacties

  1. Niet iedereen heeft app.
    Of een telefoon die geschikt is voor app.
    Er zijn ook nog veel mensen die geen 06 hebben.

  2. Of die zoiets gewoon niet willen. Het wordt gewoon veel te veel met alle social media en whatsappgroepen.

  3. Welkom in 2016. En deelname is niet verplicht. Er zullen vast betere oplossingen zijn, maar wellicht niet eentje met hetzelfde prijskaartje.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie