Skip to content

Collectebussen gestolen tijdens uitvaart

Redactie
27 januari 2016 | 11:01

Advertentie

Rondetafel 146 TafelrondeTafelronde 146 Weert heeft op 23 januari jongsleden kennis genomen van het trieste bericht dat dieven een collecte bus voor het Toon Hermans huis is gestolen tijdens de uitvaart.

Tafelronde 146 in Weert betreurd deze gebeurtenis ten zeerste, temeer om dat zij het initiatief “Toon Hermans Huis” al jaren een warm hart toedraagt. Tijdens de maandelijkse statutaire vergadering van de tafelronde is stil gestaan bij deze gebeurtenis en de leden van de tafelronde waren erg ontdaan door dit criminele gedrag in onze Weerter samenleving.

Maandelijks wordt er tijdens de vergadering geld op vrijwillige basis gedoneerd aan het spaarvarken van de tafel. De Tafelaars hebben gisteren unaniem besloten dat de totale inhoud, een kleine € 300,-, gestort zal worden aan het Toon Hermans Huis om tegemoet te komen in de laatste wens van het overleden familie lid van de familie Hermans.

De Tafelronde organiseert dit jaar op 2 april haar 31e fundraising event “ Het Lentefeest” dat wegens groot succes inmiddels al is uitverkocht. Tijdens het Lentefeest heeft de Tafelronde zich de laatste jaren gecommitteerd aan met name lokale doelen als , De voedselbank ,Het Toon Hermanshuis, Sinterklaashuis, Sinterklaasmiddag voor kansarme kinderen en Stichting Jarige Job.

Advertentie

1 Reactie

  1. Geen woorden voor! Hoe laag moet je zijn om zoiets te doen?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie