Skip to content

Internetoplichters uit Someren aangehouden

Redactie
13 december 2012 | 14:18

Advertentie

Woensdagmiddag hield de politie een 44-jarige man op zijn verblijfadres in Handel aan omdat hij verdacht wordt van internetoplichting en witwassen. Zijn 50-jarige echtgenote werd donderdag ook opgepakt. Het stel zit vast.

Het echtpaar startte begin 2012 vanuit Someren een webshop waarop zij goederen van zeer uiteenlopende aard te koop aanboden. Deze webshop stopte medio april. Vervolgens bleek dat meerdere mensen inmiddels betaalde goederen nooit hadden ontvangen. In het afgelopen jaar deden tot nu toe 22 mensen verspreid over het land aangifte van oplichting tegen de eigenaren van dit bedrijf. Zij zijn bij elkaar voor vermoedelijk ruim € 18.000,- gedupeerd. De politie begon vervolgens een onderzoek, maar wist het stel lange tijd niet te traceren. Ze bleken naar het buitenland te zijn vertrokken. Deze week kreeg de politie echter informatie waaruit bleek dat ze weer in Nederland waren en kon hun verblijfplaats worden vastgesteld.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie