Skip to content

Richard & Roger trotse winnaars Vakantie Awards 2016

Redactie
10 februari 2016 | 19:37

Advertentie

Flow Reizen WeertFlow Reizen uit Weert heeft afgelopen zaterdag de prestigieuze Nederlandse Vakantie Awards 2016 voor -Aangepaste vakanties- gewonnen tijdens het grote Reisgala in de Studio’s van Aalsmeer.

Richard Ruiter trotse winnaar Vakantie Awards 2016

De award is in de eerste plaats een consumentenprijs, maar daarnaast ook een erkenning van een prominente vakjury. “Dit is een grote eer voor Flow Reizen, want we zijn de eerste reisorganisatie in Nederland, die deze prijs wint” aldus de uit Nederweert afkomstige eigenaar Richard Ruiter. “Daarnaast is dit ook een grote erkenning voor de hele aangepaste reizen branche. We staan maar mooi tussen de grote jongens!“. Richard is samen met jeugdvriend Roger Olislagers eigenaar van Flow Reizen.

Flow Reizen bestaat 25 jaar. In die periode hebben ze vele grenzen verlegd en barrières weggenomen voor mensen met een verstandelijke beperking. Om te bewijzen dat echt alles mogelijk is, gaan ze het jubileumjaar onder meer een 25-daagse reis rond de wereld maken. Van Amsterdam via Dubai naar Thailand, Nieuw-Zeeland, Hawaii en vanuit San Francisco terug naar Amsterdam.

Onze doelstelling is om de wereld toegankelijk te maken voor mensen met een verstandelijke beperking. We willen onze reizigers zo zelfredzaam mogelijk op reis laten gaan. Uitdagingen gaan we daarbij niet uit de weg. Dat zorgt voor een spanningsveld, want de deelnemers aan de reizen zijn mensen met verstandelijke beperkingen, zoals autisme, epilepsie en niet-aangeboren hersenletsel. Dat betekent een grote verantwoordelijkheid voor de organisatie – reden waarom we uitsluitend werken met beroepskrachten. Zij volgen een interne opleiding van zes tot tien dagen en begeleiden vervolgens meerdere reizen per jaar. Onze filosofie: naarmate je meer ervaring hebt, word je een beter begeleider.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie