Skip to content

Wijkagent gaat lunchen bij Thomashuis Ospeldijk

Redactie
17 februari 2016 | 18:01

Advertentie

Wijkagent Joost-Jelmer Kasper lucnh Thomsahuis Ospeldijk-1Wijkagent Joost-Jelmer Kasper heeft woensdagmiddag zijn boterhammen opgegeten samen met de inwoners en begeleiders van het Thomashuis in Ospeldijk. De afspraak werd een aantal weken geleden gemaakt tijdens een wijkschouw met de dorpsraad.

Wijkagent gaat lunchen

Joost vind het belangrijk in contact te blijven met de inwoners van de gemeente Nederweert en dus ook van Ospeldijk. Hij is ruim twee jaar vervangend wijkagent in Nederweert en merkt dat steeds meer mensen hem kennen en ook gewoon aanspreken als hij weer eens op de fiets door de wijk gaat. “Een praatje van 3 minuten kan heel verhelderend werken” aldus Joost.

In Ospeldijk komt hij niet zo vaak en dus werd het tijd dat hij ook hier eens op de koffie ging. In een informele lunch werd flink gediscussieerd over de rol van de politie en het belang van het melden van verdachte situatie. In een kleine gemeenschap als Ospeldijk weten inwoners veel van elkaar en vallen verdachte situatie snel op. “Het is belangrijk dat deze dan ook gemeld worden” aldus Joost-Jelmer.

Zie je een verdachte situatie meld dit dan aan de politie via 0900-8844. Ben je bang of vertrouw je het niet dan kun je ook Meld Misdaad Anoniem bellen via 0800-7000. Meer informatie over de betrouwbaarheid en of het daadwerkelijk anoniem is vind je op www.meldmisdaadanoniem.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie