Skip to content

Overlijdensbericht: Rob Houben

Redactie
18 februari 2016 | 10:37

Advertentie

Dinsdagmorgen is Rob Houben (47) uit Leveroy overleden. Voetbalclub SV Leveroy reageerde met grote verslagenheid op het verlies. Rob was lange tijd speler en tevens jeugdvoorzitter van SV Leveroy en ondanks zijn ziekte toch regelmatig op het voetbalveld om zijn club te supporteren.

De vereniging is veel dank verschuldigd voor alles wat hij heeft betekend. Ze wensen Esther en familie veel sterkte toe. Bestuur, trainers en leden van SV Leveroy

In verband met de avondwake komende vrijdag zijn alle trainingen afgelast alsook de bijeenkomst voor het samenstellen van de teams voor volgend jaar. Na afloop van de avondwake in de kerk is er gelegenheid om afscheid te nemen van Rob in de kantine van SV Leveroy.

overlijdensbericht Rob Houben 1

overlijdensbericht Rob Houben 47

 

Advertentie

1 Reactie

  1. Ik heb het genoegen gehad om Rob van dichtbij mee te maken als jeugdvoorzitter van SV Leveroy. Hij was iemand die respect afdwong door goed geargumenteerd met voorstellen te komen, en anderzijds had hij ook respect voor iemand anders mening of opvatting. Toen hij ziek werd is hij SV Leveroy van dichtbij blijven volgen, samen met Esther was hij vaak bij thuiswedstrijden van het 1e elftal. Zijn ernstige ziekte heeft hij op een manier gedragen die lang niet iedereen gegeven is. Samen met zijn lieve Esther is hij gegaan tot het echt niet meer kon. Respect voor de manier waarop beiden in het leven stonden. Rob bedankt mede dankzij jou is SV Leveroy geworden tot de vereniging nu is, het woord respect zal hoog in het vaandel blijven staan, ook mede dankzij jou.
    Esther en familie, sterkte in deze moeilijke tijd, de deuren bij SV Leveroy staan altijd voor jullie open.
    Rob jouw overlijden is voor ons het begin van een mooie blijvende herinnering.

    Jacques Verlaek erevoorzitter SV Leveroy


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie