Skip to content

Praat mee over buitengebied en centrumplan

Redactie
23 februari 2016 | 14:00

Advertentie

Centrumplan Wijen 4209Er staan volgende week twee themaraden op de agenda. De gemeente geeft informatie over de voortgang van het project “Buitengebied in Balans” en de stand van zaken betreffende de “Detailhandelsvisie Centrum” of wel het centrumplan. De gemeente wil haar inwoners graag betrekken bij de projecten en nodigt iedereen van harte uit.

Buitengebied in Balans

Op maandag 29 februari is iedereen om 19.30 uur welkom in de raadzaal voor het programma Buitengebied in Balans, samen groots, samen doen! Het eerste gedeelte is een informatieve bijeenkomst waarin een aantal activiteiten in uitvoering zijn, worden toegelicht door middel van interviews met betrokken deelnemers. Daarna wordt in de themaraad de stand van zaken besproken met betrekking tot fijnstof en geur, de platforms en de quickscan van veehouderijen. Vervolgens is er een doorkijk naar de vervolgacties in 2016.

Detailhandelsvisie centrum

Het onderzoek naar de detailhandelsstructuur en het opstellen van een nieuwe detailhandelsvisie voor het centrum van Nederweert zijn gereed. De detailhandelsvisie geeft inzicht in de wijze waarop een economisch sterk en vitaal centrum van Nederweert gerealiseerd kan worden en welke maatregelen daarvoor nodig zijn. Graag informeren wij u over de afwegingen en keuzerichting van het college met betrekking tot de detailhandelsvisie, waarna er ruimte is voor vragen en discussie. De themaraad vindt plaats op dinsdag 1 maart en begint om 19.30 uur.

De complete agenda’s van de themaraden staan op www.nederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie