Skip to content

Imperfection het nieuwe bewuste food- en belevingsmerk!

Redactie
16 december 2012 | 15:00

Advertentie

Marcel Bekx (42) uit Nederweert is gestart met Imperfection, een nieuw Nederweerts bedrijf dat de imperfectie van het dagelijks leven onder de aandacht brengt. Via mooi vormgegeven e-books en een foodApp, met veel sfeerfoto’s en anekdotes wordt het dagelijks leven belicht en beschreven. Iedere dag een motiverende spreuk via de App maken Imperfection compleet.

Ook Rudolph van Veen, een van de bekendste TV-koks van Nederland, is positief over de foodApp van Imperfection. “Mijn gerechten moeten perfect zijn samengesteld, er goed uitzien én goed zijn van smaak. Iedere dag opnieuw. Dat vergt veel creativiteit en inventiviteit. De foodApp van Imperfection is een fantastische tool om iedere dag inspiratie op te doen voor gezonde maaltijden. Ik weet zeker dat de App mij en vele anderen kan inspireren.”

Patissier, bakker, bourgondiër, levensgenieter. Een omslag in zijn leven maakte dat hij zijn wereld op een andere manier ging zien. Van beroepswege gewend te streven naar perfectie, nu op zoek naar schoonheid in de imperfectie. Juist dat maakt de wereld in zijn optiek mooier, boeiender en bovenal échter!

Om die imperfectie met iedereen te kunnen delen, startte hij Imperfection.nl. Maak alvast kennis met Imperfection en neem een kijkje op de website.. Like, share, reageer en maak kans op een gratis thuisbezorgd ontbijt!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50
koorts24
Jack JF Naus, Alphega apotheek Nederweert
17 september 2024 | 15:00
Crematorium Weerterland Weert1
Open en transparant over het afscheid
17 september 2024 | 14:33

Advertentie