Skip to content

Nederweert goed vertegenwoordigd bij LKB synchroonzwemmen

25 februari 2016 | 14:39

Synchroonzwemmen HorstAfgelopen zondag 21 februari vond in Horst het Limburgse B-kampioenschap synchroonzwemmen plaats. Een spannende dag waar de meiden het hele jaar hard voor hebben getraind. ZPC Nederweert werd maar liefst door veertien meisjes vertegenwoordigd.

De dag startte in het zwembad van Nederweert waar de meiden voorzien werden van een knotje en wat gelatine in het haar. Daarna vertrokken ze onder begeleiding van hun ‘grootste’ fan Jill Schepens naar zwembad de Berkel in Horst.

In de categorie “barracuda” behaalde Dana Scheerman de 3e plaats, Myrthe Schepens de 2e en Nadine Pouwels eindigde op een mooie 1e plek. Na de figurenwedstrijd zijn de meisjes van glitterbadpakjes, make-up en haarstukjes voorzien. Nederweert is door drie duetjes en een groepsnummer vertegenwoordigd. Alle meiden hebben hierbij een geweldige prestatie geleverd. Zo behaalden Kina en Naia Broeders (en reserve Ivanka van der Voorden) in de A-categorie de 3e plaats met het duet. In de B-categorie, onderdeel duet, eindigden Noami Bongers en Myrthe Schepens net naast het podium op een 4e plaats. Dana Scheerman en Fenne de Leeuw veroverden een mooie 3e plek. De groep bestaande uit Saar Geenen, Loes Jenniskens, Emmy Leveau, Kyra Nijssen, Nadine Pouwels, Mirthe Teeuwen en Bente Thijssen ging er met het goud vandoor.

Na de wedstrijd zijn alle trainers door de meiden van een nat pak voorzien. De dag is afgesloten met een lekkere hap bij McDonald’s. De meiden willen langs deze weg graag alle ouders, vrijwilligers/trainers en fans bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie