Skip to content

Konnekt’os organiseert MVO-prijs voor heel Midden-Limburg

Redactie
2 maart 2016 | 14:00

Advertentie

finalistenMVO2014-konnektoswebHeb je als ondernemer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst of neem je deel aan het banenplan? Ben je bewust bezig met mens en milieu en voortdurend op zoek naar energie- en grondstoffenbesparing? Of zijn veiligheid en scholing van werknemers belangrijke uitgangspunten binnen je bedrijf? Dan ben je een uitstekende kandidaat om deel te nemen aan de Konnekt’os MVO-prijs 2016-2017.

Voortrekkersrol

Konnekt’os lanceert de prijs om bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen in het zonnetje te zetten. Dit is de eerste keer dat Konnekt’os deze prijs op Midden-Limburgs niveau uitreikt, in samenwerking met Risse Groep, Westrom, COS Limburg en de gemeenten in Midden- Limburg/Cranendonck. In 2014 werd de prijs al uitgereikt voor de regio Weerterland en Cranendonck. Met de MVO-prijs worden ondernemers die kiezen voor zo’n bedrijfsfilosofie beloond voor hun inzet. Zij vervullen een voortrekkersrol die als inspiratie kan dienen voor andere bedrijven in hun omgeving. Of zoals Jan Karel Jobse, directeur Risse Groep, het verwoordt: “Nadat in 2014 Bosch Packaging Technology uit Weert heeft gewonnen, ben ik ervan overtuigd dat we deze keer opnieuw een uiteindelijke winnaar kunnen presenteren die met recht een waardige ambassadeur voor het MVO-gedachtegoed in onze regio kan worden genoemd. Ik nodig dan ook graag bedrijven die op dit vlak actief zijn uit om zich in te schrijven”.

Een gerenommeerde 5-koppige jury zal de inschrijfformulieren zorgvuldig beoordelen op hun MVO-gehalte en uit de drie uiteindelijk overgebleven finalisten een winnaar kiezen. Die wordt tijdens een feestelijk ondernemersevenement in juni publiekelijk bekendgemaakt. Het bedrijf dat zich aantoonbaar het meest inzet voor duurzaam ondernemen, krijgt de MVO-prijs uitgereikt en mag zich twee jaar lang ‘de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer’ van deze regio noemen. Bovendien krijgen alle deelnemende kandidaten tips ten aanzien van hun MVO-beleid en levert de verkiezing de nodige PR op met voor de finalisten een kosteloze bedrijfsfilm.

Aanmelding en procedure
De kandidaatstelling staat open voor alle MKB-bedrijven in de gemeenten Cranendonck, Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert met minimaal 5 en maximaal 250 werknemers. Aanmelden kan tot 18 april aanstaande via het inschrijfformulier op de website www.mvoprijs.nl. Zowel bedrijven met een winstoogmerk als non-profitorganisaties mogen inschrijven. Ook als werknemer van zo’n bedrijf kunt u het inschrijfformulier invullen en uw bedrijf kandidaat stellen. De MVO-prijs Midden-Limburg wordt georganiseerd door Konnekt’os in samenwerking met COS Limburg. Schrijf je bedrijf in vóór 18 april 2016!

Foto: prijswinnaar 2014

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie