Skip to content

Hart voor je Wijk Budschop

Glendi
8 maart 2016 | 15:30

Advertentie

Hart voor je Wijk Nederweert West 4719In 2015 is voor het eerst het project Hart voor je Wijk uitgevoerd in Nederweert-West. Een project dat inwoners dichter bij elkaar brengt door middel van kunst en door de inzet van leerlingen. Dit jaar gaat het initiatief in aangepaste vorm plaatsvinden in Budschop en wordt vooral ingezet op de verbinding tussen sport en cultuur. Wat kunnen zij voor elkaar betekenen en welke activiteiten kunnen zij gezamenlijk organiseren? Op donderdag 17 maart kun je meedenken over de invulling van het project.

Budschop op de kaart!

Sport krijgt in de nieuwe opzet een prominentere plaats. Leerlingen van basisschool Budschop gaan het komend schooljaar inwoners, maar ook verenigingen en organisaties uit de wijk interviewen op het gebied van sport en cultuur. Met als boodschap Budschop op de kaart te zetten door cultuur en sport samen te brengen met gezamenlijke activiteiten. Daniëlle Coppen, werkzaam bij het Rick en bedenker van het project, heeft onlangs een presentatie bij het Dorpscafé Budschop gegeven. Er kwamen veel enthousiaste reacties. Verschillende verenigingen hebben zich meteen die avond spontaan opgegeven. Ook is er al een werkgroep gevormd, bestaande uit een vertegenwoordiging vanuit sport en cultuur.

Op donderdag 17 maart om 19.30 uur vindt de presentatie van het project Hart voor je Wijk Budschop plaats op Basisschool Budschop. Alle bestuursleden van verenigingen en organisaties uit deze kern hebben hiervoor een uitnodiging gekregen, maar ook als je geen uitnodiging hebt ontvangen, ben je van harte welkom.

Het project wordt ondersteund door NOC*NSF en is zelfs benoemd tot één van de drie landelijke pilots op het gebied van het bevorderen van lokale samenwerking tussen sport- en cultuurverenigingen. Richard Jacobs van het NOC*NSF gaat de organisatie hierbij ondersteunen. Hij is in deze regio opgegroeid en bekend met Budschop. Samen wordt Budschop op de kaart gezet!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie