Skip to content

André Kuipers lanceert Konnekt’os in Midden-Limburg

Redactie
10 maart 2016 | 19:00

Advertentie

André Kuipersweb - foto-Walter Kallenbach (6)Ready for take-off?! Op 5 april aanstaande vindt een bijzondere lancering plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Konnekt’os, hét MVO-platform in de regio, verlegt de grenzen en breidt uit naar heel Midden-Limburg. Het is de lancering van één netwerk voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de arbeidsmarktregio. Niemand minder dan astronaut André Kuipers neemt de aanwezigen mee op een bijzondere missie rond duurzaam ondernemen.

Ondernemen zonder grenzen

Ben je ondernemer in Midden-Limburg of Cranendonck en wil je kennismaken met Konnekt’os en MVO dan ben je op 5 april van harte welkom om deze spectaculaire avond (kosteloos) mee te beleven!.

Het thema van het Konnekt’os Voorjaarsevent is Ondernemen zonder grenzen. Astronaut en arts André Kuipers neemt u mee op een adembenemende reis door de ruimte. Wat pijnlijk zichtbaar is vanuit de ruimte, zijn de uitdagingen waarvoor we staan: klimaatverandering, ontbossing, erosie, verstedelijking. Terug op aarde heeft de astronaut een nieuwe missie: André Kuipers zet zich in voor duurzaamheid.

Een tweede grensverleggende spreker is Ronald Goedmakers. De CEO van Vebego International vertelt over dit familiebedrijf dat uitgroeide tot een multinational die in 7 landen opereert en over de grote verantwoordelijkheid die Vebego al heel lang voelt voor de wereld en voor ‘hun’ mensen. Gerard IJff, wethouder wijkontwikkeling, sociale zaken en sport in de gemeente Roermond, verzorgt het openingswoord op dit grensverleggende event voor organisaties die de kracht van MVO inzetten voor sociaal-economische groei.

Tijdens het event worden tevens de nieuwe founders van Konnekt’os voorgesteld, vooraanstaande ondernemers in de regio die zich als ambassadeur verbinden aan het netwerk en de stichting beginkapitaal verschaffen. Het event wordt geheel verzorgd door talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt die ter plekke waardevolle werkervaring opdoen en worden voorgesteld aan de aanwezige ondernemers.

Aanmelden: Het event is GRATIS en u kunt zich aanmelden tot maandag 21 maart 2016, per mail: info@konnektos.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie