Skip to content

Zwanger? Je eerste afspraak met de verloskundige

Redactie
12 maart 2016 | 13:00

Advertentie

Badia El Haddad VerloskundigeJe bent zwanger: gefeliciteerd! Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je contact opnemen met Badia El Haddad van Verloskundige Praktijk Nederweert e.o. voor je eerste afspraak. Je hebt daarvoor geen verwijzing van de huisarts nodig. Bel 06-2363 9280 of mail info@badia.nl en je kunt dan bij een zwangerschapsduur vanaf 6 weken voor het eerst bij Badia langskomen. Wanneer je vóór die tijd bijzonderheden opmerkt, ongerust bent of vragen hebt, neem dan meteen contact met haar op.

Wat gebeurt er de eerste afspraak?
Je eerste afspraak duurt ongeveer 45 minuten. Er is dan ook alle tijd om veel informatie uit te wisselen en Badia zal je uitgebreid adviezen geven. Uiteraard kun jij al je vragen stellen. Schrijf ze zo nodig van tevoren op zodat je er geen vergeet.

Tijdens de eerste afspraak – de intake – wordt ingeschat of je helemaal gezond bent. Ook kan blijken dat je wel gezond bent, maar toch wat extra zorg nodig hebt of dat je beter onder de zorg kunt komen van een gynaecoloog. Als aanstaande ouder vraag je je wellicht af of jouw kind gezond is. Dat is heel begrijpelijk. Gelukkig worden de meeste baby’s gezond geboren, maar een klein aantal heeft een lichamelijke afwijking of erfelijke aandoening. Daarom kun je de baby voor de geboorte laten onderzoeken.

Badia El Haddad

Badia El Haddad heeft al veel Nederweertenaren ter wereld gebracht. Ze is meer dan 25 jaar verloskundige en doet het nog steeds met even veel plezier. “Elke geboorte is een feest. Het voelt alsof ik een VIP-kaartje krijg om erbij te mogen zijn. Vanaf september 1990 ben ik werkzaam als verloskundige in Nederweert en omgeving. Sinds 12 jaar heb ik mijn eigen praktijk aan huis en werk ik als solist waardoor het mogelijk is om een intensieve band met de ouders op te bouwen. Het aantal baby’s die onder mijn begeleiding het levenslicht zien loopt inmiddels tegen de 3.000 aan,” vertelt Badia.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

De-Beweegroute-Ospel-officieel-geopend-13
Week tegen Eenzaamheid, ook in Ospel
18 september 2024 | 12:00
Roaj-‘ns-uit-Neer-Winnaar-Midde-Limburgs-Leedjes-Festival-2023-Doospelse-Aod-Prinse-tweede12
Vastelaovesvereniging de Kwakkert
18 september 2024 | 10:11
Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30

Advertentie