Skip to content

Koopzondag “Bij de boer” zeer succesvol

Redactie
18 maart 2016 | 21:00

Advertentie

Koopzondag Nederweert 2016-43Zondag 13 maart is een geslaagde koopzondag geweest georganiseerd door de Ondernemers Vereniging van Nederweert. Ondanks de lage temperatuur bracht het heerlijke zonnetje veel mensen op de been om even lekker in het centrum van Nederweert te vertoeven.

De koopzondag met het thema “Bij de boer” werd vooral druk bezocht op het Lambertushof. Marieke Kodde van de Koddekudde was speciaal voor de gelegenheid met de schapen-vijfling naar het centrum gekomen zodat kinderen met de lammetjes konden knuffelen. Verder waren er een ezel en paardjes van Didier Lankester van Petfood Nederweert en hele speciale kippen en konijntjes van de Kleindiervereniging uit Neer. Het zag er allemaal gezellig en landelijk uit. De kinderen konden lekker dichtbij de dieren komen om te aaien terwijl ouders alles konden bekijken vanaf de pakken stro die waren neergezet door Handelsonderneming Gommers AZN en Deuss Agro BV. Om het allemaal nog meer een boerderijgevoel te geven had Eynderhoof melkbussen en andere boerderijspullen beschikbaar gesteld.

Leerlingen van het Citaverde verkochten er voor hun Tanzania-project broodjes knakworst en chocolademelk en Jos Gommers heeft het erg druk gehad met de kinderen die een rondje wilden meerijden op zijn mooie tractor.

Door het hele centrum van Nederweert waren boerenspellen opgesteld van GroepsuitjeLimburg en Vrolijkspel.nl die begeleid zijn door Scouting Nederweert. Een vereniging die goed is in organiseren, begeleiden en niet flauw is om de handen uit de mouwen te steken. Zij waren in grote getalen aanwezig en hebben zich volop laten zien met hun infostand en kampvuur waar marshmallows geroosterd konden worden. Tevens stond er een zelfgebouwde contructie waar kinderen aan spijkerbroek-hangen konden deelnemen.

De dag is afgesloten met een prijsuitreiking door een echte boerin die vier leuke prijsjes uitreikte die waren gesponsord door De Toverbal, Happy Ei en Eigen Houtje.
De Ondernemers Vereniging kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige koopzondag en hoopt dat deze activiteit volgend jaar weer zo’n succes wordt.

De volgende koopzondag is 3 april.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie