Skip to content

Line-up Moulin Blues compleet

Glendi
23 maart 2016 | 15:27

Advertentie

Gov't MuleHet programma voor Moulin Blues 2016 staat vast; o.a. Gov’t Mule, Southside Johnny & the Asbury Jukes en Sonny Landreth zullen op 6 & 7 mei het Ospelse podium betreden. Voor de éénendertigste keer wordt Ospel gedurende het eerste weekend van mei omgetoverd tot Blues-paradijs. Dit jaar pakt Moulin Blues flink uit!

Gov’t Mule (USA) geldt dit jaar als één van de publiekstrekkers. De band, opgericht door leden van de legendarische Allman Brothers Band, is een absoluut hoogtepunt in het programma van Moulin Blues 2016, de band staat namelijk garant voor pure kwaliteitsmuziek en een perfecte podiumprestatie.

De trouwe bluesliefhebber zal daarnaast spontaan beginnen watertanden bij het horen van de rest van de line-up. Namen als mondharmonicavirtuoos Jason Ricci & the Bad Kind (USA), slidemeester Sonny Landreth (USA) en veteraan Southside Johnny & the Asbury Jukes (USA) betreden dit jaar de heilige podiumplanken in de Ospelse tent. Natuurlijk is er ook ruimte voor aanstormend talent: o.a. Jeff Jensen (USA), Joakim Tinderholt (NOR) en Danielle Nicole (USA) komen om het festivalpubliek te verrassen!

In totaal treden er eenentwintig artiesten op tijdens het tweedaagse festival. Het gros van de artiesten komt zoals ieder jaar uit Amerika, alhoewel er deze editie ook een flink aantal artiesten afkomstig is van ons Europese continent. Het Limburgse DeWolff (NL) is een voorbeeld van een talentvolle Nederlandse band die al enige tijd flink op de deur klopt! Nog zoiets wat je niet mag gaan missen.

Moulin Blues: al meer dan dertig jaar toonaangevend
In 1986 ging het bluesfestival voor het eerst van start, gaandeweg de jaren ontwikkelde het kleinschalige bluesfeest zich tot het grootste bluesfestival van Nederland. Moulin Blues mocht in haar verleden giganten als BB King, Buddy Guy, Joe Bonamassa, Lester Butler en Bo Diddley verwelkomen. Al jaren wordt Moulin Blues geroemd voor haar geweldige, gezellige atmosfeer. In twee (verwarmde) tenten kun je hier genieten van de beste bluesartiesten uit binnen- en buitenland.

Kaartverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar op www.moulinblues.nl en bij alle Primera-vestigingen.

Moulin Blues 2016

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie