Skip to content

Degradatie ‘t Brökske een feit

Redactie
26 maart 2016 | 9:24

brökske NederweertZaalvoetbalvereniging ‘t Brokske uit Nederweert heeft de belangrijke wedstrijd tegen Campus met 4-6 verloren en kan hierdoor degradatie niet meer ontlopen. In Nederweert stond het team van Giel van de Waarenburg bijna de gehele wedstrijd voor maar in de slotfase ging het mis.

Na een 2-1 ruststand werd in de 40e minuut een 4-2 voorsprong behaald. Enkele persoonlijke fouten zorgde 5 minuten voor tijd voor de 3-4 en 4-4. Hierna werd alles of niets gespeeld met Richard van de Kerkhof als meevoetballende keeper. Twee tegendoelpunten waren het gevolg. De doelpunten van ‘t Brökske  kwamen van Salmans, van de Kerkhof en 2x Boonen.

De selectie bestond uit: Spitters, Stultiens, van de Kerkhof, Hompes, van Lith, Boonen en Salmans. Na dit resultaat kan het bestuur van ‘t Brökske gaan werken aan het samenstellen van een nieuw team dat in de Hoofdklasse gaat acteren. Stultiens, Wulms, van Lith en Gommers hebben aangegeven te zullen stoppen. Van de Kerkhof heeft een aanbieding van Fermonia Boys geaccepteerd en Boonen verkast naar WZV.