Skip to content

RascalFest in Manege De Kraal op Budschop

Redactie
30 maart 2016 | 20:43

Advertentie

Manege De Kraal BudschopNiet alleen de opzet van het Rascalfest krijgt een andere invulling, ook de locatie is gewijzigd. Het zal menigeen verrassen, want het is op het eerste gezicht geen voor de hand liggende keuze. Toch brengt de nieuwe locatie vele voordelen met zich mee.

RascalFest in Manege De Kraal op Budschop

Rascalfest 2016 zal plaatsvinden in Manege De Kraal in Budschop. Een vreemde locatie? Nee, helemaal niet! De manege biedt ontzettend veel mogelijkheden. Op deze locatie geen tent en grasveld waarbij alle nutsvoorzieningen nog aangesloten moeten worden, maar een bestaande locatie op een verhard terrein waar alle voorzieningen al aanwezig zijn.

Manege De Kraal is druk bezig met het versterken van haar toekomst. De accommodatie wordt geleidelijk aan opgeknapt en er worden steeds meer samenwerkingsverbanden aangegaan. Zo heeft Manege de Kraal begin maart een contract afgesloten met Drankenhandel Vanderfeesten uit Weert en Jupiler. Onder het motto ‘Samen staan we sterker’ hebben ze dit niet alleen gedaan, maar in samenwerking met handboogvereniging Wilhelmina en voetbalverenigingen Merefeldia, RKSVO en Eindse Boys.

Onder hetzelfde motto gaat Manege De Kraal ook graag met Rascalfest in zee. Het wordt steeds lastiger om subsidies te krijgen en sponsoren te vinden om evenementen te organiseren, dus door samen te werken, wordt een win-win situatie voor beide partijen gecreëerd. Eigenlijk is het een drievoudige winsituatie, want we mogen de bezoekers van Rascalfest natuurlijk niet vergeten! Iedereen kan onbezorgd van een mooi feestje genieten. Factoren zoals ‘slechtgezinde weergoden’ zijn niet meer van belang, want in de manege merk je hier niks van!

RascalFest Nederweert

Naast de vele praktische voordelen, geeft het ook een nieuwe sfeer aan het festival. Als bezoeker sta je in een gezellige manege met een warme uitstraling. Wie aan een manege denkt, denkt ook meteen aan paarden en misschien zelfs aan een country stijl. De paardenliefhebbers moeten we helaas teleurstellen, want paarden zijn niet aanwezig bij deze manege, maar de country stijl is wel terug te zien in de band The Hillbilly Moonshiners die al eerder bekend gemaakt werd en in de verschillende speciaalbieren.

Ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe locatie?
Op zondag 24 april organiseert Manege De Kraal een Open Dag ter ere van haar 40 jarig bestaan. Iedereen is hierbij van harte welkom. Het programma biedt voor paardenliefhebbers en niet-paardenliefhebbers een gevarieerd aanbod aan entertainment. Kom dus gerust even kijken en overtuig jezelf van het feit dat dit ook een geschikte locatie is voor Rascalfest op 3 en 4 juni.

Meer informatie over Manege De Kraal en de Open Dag vind je op www.manegedekraal.nl en op de Facebookpagina www.facebook.com/manegedekraal. Voor de informatie over Rascalfest kun je terecht op de website www.rascalfest.nl en de Facebookpagina www.facebook.com/rascalfest.

Advertentie

1 Reactie

  1. De regenboog is al gezet door de organisatie !!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie