Skip to content

Koningsplein bij Thomashuis Ospeldijk -’t Kienhout

Glendi
2 april 2016 | 10:00

Advertentie

Oranjemarkt Thomashuis Ospeldijk
Oranjemarkt Thomashuis Ospeldijk

Op woensdag 27 april organiseert het Thomashuis voor de derde keer het Koningsplein in Ospeldijk. Van 10.00 tot 15.00 uur wordt het Thomashuis omgetoverd naar een gezellige Koningsmarkt en speelpaleis met als hoogtepunt het kratten stapelen.

Uiteraard wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Alle opbrengsten gaan dit jaar naar Shurensley Verberne. Shurensley is een vaste logé van het Thomashuis Ospeldijk. Hij vertegenwoordigt Nederland bij de Special Needs Judoka. Hij stelt zichzelf even voor:

Ik ben Shurensley Verberne. Ik ken Johan en Hedwig al heel lang en ik kom ook soms bij het Thomashuis logeren. Ik zit in Heeze op De Berkenschutse. Mijn grootste hobby is judo en kata. Ik ben bijna 10 tot 12 uur in de week bezig op de judoschool om te trainen. Toen ik 4 was trainde ik al 2 keer in de week bij de judoschool en door goed te trainen en te leren ben ik heel vaak op de eerste plek gekomen. Daarna kwam kata er ook bij en ben nu al zo ver dat ik in Japan stage mag gaan lopen Mijn stage in Japan: in juli ga ik samen met 3 andere judoka’s van mijn club en ook nog een begeleider naar Japan. We gaan daar 2 weken heel veel judo trainen, vooral de kata vormen. Het zal erg zwaar worden, maar ik ben wel blij dat ik de kans krijg om naar het land te gaan waar judo bedacht is. Helaas kost de reis naar Japan en naar alle andere toernooien waar ik aan deelneem erg veel geld. Ik moet veel acties doen om zelf geld bij elkaar te krijgen en hoop op uw hulp hierbij. Groetjes Shurensley.

Net als vorig jaar is er de gelegenheid om een plaatsje te reserveren om je eigen gemaakte/niet meer gebruikte spulletjes te verkopen op de vrijmarkt. Aanmelden hiervoor kan tot 20 april via koningsplein.ospeldijk@gmail.com  Wees er snel bij, want vol is vol.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie