Skip to content

Vijfde editie RKMSV Under 15 tournament

Redactie
3 april 2016 | 11:28

Advertentie

Winnaars 2015 Right To DreamOp zaterdag 21 en zondag 22 mei vindt de vijfde editie van het RKMSV Under 15 tournamen plaats in Sportpark De Starte in Meijel. Voorheen snood dit toernooi bekend onder het internationale Top-C toernooi. De naamsverandering is een gevolg op het steeds groter worden van het toernooi en door te kiezen voor deze internationale benadering wordt meer duidelijkheid gecreëerd naar buitenlandse gasten.

Ook dit jaar is er weer hard gewerkt om een deelnemersveld te kunnen presenteren waarbij een aantal gerenommeerde topclubs zijn vertegenwoordigd. Zo komt Right To Dream uit Ghana haar titel verdedigen en zal tweevoudig winnaar FC Kopenhagen er alles aan willen doen dit te dwarsbomen en de felbegeerde beker mee terug te nemen naar Denemarken. Daarnaast keert Fulham FC voor de vierde keer terug naar Meijel, wordt het deelname nummer vier voor Rangers FC uit Schotland en neemt het Griekse Panathinaikos voor de tweede keer op rij deel. Een van de nieuwkomers op het toernooi is de club waar onder andere Gareth Bale groot is geworden, namelijk Southampton FC uit Engeland. Daarnaast zullen ook Arminia Bielefeld uit Duitsland en KV Mechelen uit België debuteren op het Under 15 tournament. De Nederlandse clubs die deelnemen zijn dit jaar FC Twente, NEC/FC Oss en partnerclub VVV/Helmond Sport. Ook het regioteam onder de naam Peel en Maas United zal dit jaar niet ontbreken.

Er wordt tevens gezorgd voor entertainment naast het voetbal, dit gebeurt in de vorm van side-events. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het RKMSV Under 15 tournament? Houdt daarvoor de website en Facebookpagina in de gaten!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie