Skip to content

Welke impact heeft een zeldzame longziekte op je kwaliteit van leven?

Glendi
11 april 2016 | 17:45

Advertentie

longpunt WeertOp woensdag 20 april organiseert Longpunt Weert haar maandelijkse bijeenkomst. Het thema van de middag is ‘Een zeldzame longziekte, welke impact heeft dat op je kwaliteit van leven?’ Drs. Jozé Wiechert, ergotherapeute bij CIRO Horn is uitgenodigd om over dit thema te komen praten. Wat is de impact en hoe kan je daar zelf mee omgaan?

Een interessant thema waar je ook als je geen zeldzame longziekte hebt wat van op kan steken. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Mensen met longaandoeningen en hun partners zijn van harte uitgenodigd. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Bezoekers worden verzocht om tijdens deze bijeenkomsten geen luchtjes te gebruiken omdat veel mensen met astma en copd hierdoor hinder ondervinden.

Het Longpunt Weert is dé maandelijkse ontmoetingsplek voor longpatiënten, hun naasten en zorgverleners. Meestal hebben de bijeenkomsten een thema dat ingeleid wordt door een deskundige. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt gebruikt om onderling ervaring uit te wisselen en sociale contacten op te doen. U hoeft geen lid te zijn van het Longfonds om het Longpunt te bezoeken. Deelname aan de themabijeenkomst is gratis.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie