Skip to content

Brandweer Nederweert door naar volgende ronde

Redactie
23 april 2016 | 20:29

Advertentie

brandweer NederweertDe brandweer van Nederweert is vandaag 3de geworden tijdens de provinciale 112 wedstrijden in Echt. Hiermee zijn ze door naar de gewestelijke ronde. De brandweervrijwilligers van Stevensweert hebben vandaag gewonen. De ploeg van Heythuysen behaalde een mooie tweede plaatst.

Voor het publiek was het weer een fantastische gelegenheid om op een laagdrempelige manier te zien wat er allemaal bij het werk van een brandweerman of vrouw komt kijken. Burgemeester Henk Evers was speciaal naar Echt afgereisd om de verrichtingen van het team uit Nederweert te bekijken. “Een zeer realistische situaties werd nagebootst en beoordeeld. Er is deze keer werd ook goed aan het publiek gedacht want die konden alles goed volgen“, aldus de burgemeester.

Het fundament van een goed functionerende brandweerkorps is de vaardigheid die een ieder nodig heeft bij het bestrijden van een calamiteit. In ’n ‘split second’ moeten ze beslissingen kunnen nemen en uitvoeren. Het gaat immers vaak om veiligheid van mens en dier. Op een sportieve manier de strijd met elkaar aangaan om het fundament van de geoefendheid van de brandweer aan te tonen. Want buiten de genoten opleiding is opgeleid blijven een belangrijk goed.

Meer informatie of interessen om vrijwilliger te worden? Neem contact op met de brandweer via www.brandweernederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_27 Herfstmodeshow InBtween-18
Bekijk hier de trends
27 september 2024 | 15:00
Politieauto-politie-stock 2024
Laat je niet neppen, wees alert
27 september 2024 | 13:56
Full length of a senior active couple smiling and looking forward with confidence and serenity while riding bicycles in the countryside in summer
Inzicht in de gezondheid van de inwoners
27 september 2024 | 11:00
Afsluiting N2024_09__19 275 Venloseweg
Houd rekening met omleidingen en vertragingen!
27 september 2024 | 10:00

Advertentie