Skip to content

Alle turnsters van Gympoint geplaatst voor NK

Redactie
25 april 2016 | 16:00

Advertentie

turnsters van Gympoint wieringerwerfAfgelopen weekend werden in Wieringerwerf de laatste plaatsen vergeven voor het Nederlands Kampioenschap meerkamp en toestelfinale. De beste zeven in de meerkamp en de beste twee per toestel konden zich plaatsen voor het NK wat gehouden wordt op 21 en 22 mei in Dordrecht.

turnsters van Gympoint geplaatst voor NK

Maudi Op den Buijsch (Jeugd 2) begon zeer sterk aan haar wedstrijd wat resulteerde met een mooie 2e plaats in de meerkamp. Bovendien werd zij nog 1e op sprong en balk en ook hiermee is zij geplaatst voor het NK toestellen.
Judith van de Kerkhof (Junior) begon ook zeer sterk aan haar wedstrijd en werd heel mooi 5e. Ook Judith mag door naar het NK. En evenals Maudi werd zij 1e op sprong. Uiteraard geplaatst hiervoor voor het NK toestellen.
Als laatste was het de beurt aan Shayenne Geuns, senior. Shayenne begon ijzersterk aan brug wat aan het einde van de wedstrijd de hoogste score bleek te zijn. In de meerkamp werd zij 9e, 2e reserve en plaatste zij zich voor de brug finale met een geweldige 1e plaats. En op vloer werd Shayenne 3e, hier staat zij als reserve opgesteld.
Janou Soers turnde eerder in Dalen in de 2e divisie senior en werd 9e. Janou heeft zich ook geplaatst voor het NK op 28 mei in Waalwijk.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jell en Mien Vissers-Linders uit Nederweert 65 jaar getrouwd-3
Een briljanten huwelijksjubileum in Nederweert
18 september 2024 | 9:42
VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00

Advertentie