Skip to content

Jack en Hein kopen Santa Domingo

Redactie
28 april 2016 | 10:56

Advertentie

Pand Santa Domingo verkocht-4017Vanochtend is de notariële koopakte getekend. Het pand Santa Domingo aan de Brugstraat in Nederweert is nu definitief van eigenaar verwisseld. Jack Bloemers en Hein Hermans zijn de nieuwe eigenaren. Jack heeft het voorste gedeelte gekocht en Hein het achterste gedeelte.

Het pand met de bekende kroeg is sinds 1965 een begrip in Nederweert, maar sloot vijf jaar geleden haar deuren. Ondanks dat er het afgelopen jaar nog geprobeerd is nieuw leven in te blazen, valt het doek voor het markante café nu voorgoed. De hunkering naar die goeie ouwe tijd is nu vergane glorie. Het laatste biertje is getapt vorig jaar tijdens de kermis in Nederweert.

De nieuwe eigenaar Jack Bloemers gaat het pand opknappen zoals hij ook met andere panden in Nederweert gedaan heeft. “We gaan er iets moois van maken“, zegt Jack. Hein wil het achterste stuk van het pand gebruiken als garage en kantoor. Hij is erg blij dat hij eindelijk duidelijkheid heeft. “Al jaren ben ik bezig om te kijken of ik het pand zelf kon kopen, maar dit lukte niet. Samen met Jack kan het nu wel en daar ben ik erg blij mee” aldus Hein.

Santa in vroegere tijden

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_06 Koopzondag Nederweert-17
Mooi weer trok veel bezoekers naar het centrum
6 oktober 2024 | 20:00
2024_10_06 Synchroon team ZPC Nederweert
Het wedstrijdseizoen is weer begonnen!
6 oktober 2024 | 19:22
default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00

Advertentie