Skip to content

Laatste namen RascalFest 2016

9 mei 2016 | 19:00

Volbeer persRascalFest vindt dit jaar op 3 en 4 juni plaats in Manege De Kraal in Nederweert. Met nog een paar weken te gaan is het hoogste tijd om de laatste namen bekend te maken.

Volbeer

Niemand minder dan Volbeer, dé Volbeat coverband, zal een spectaculaire show weggeven tijdens RascalFest! Volbeer? Die zijn toch gestopt? Klopt! Maar speciaal voor RascalFest komen de mannen nog een keer bij elkaar. 
Volbeer is een zeer gewaardeerde Volbeat coverband in zowel binnen als buitenland. Vijf jaar lang hebben ze met succes door heel Nederland, België en Duitsland rondgereisd. Helaas kwam hier een einde aan door veranderende privéomstandigheden van de bandleden. Ze waren genoodzaakt om afscheid te nemen van hun publiek. Dat ze speciaal voor RascalFest een uitzondering maken, vindt de organisatie geweldig. Zij zien het als een unieke kans voor het festival, maar ook voor het publiek. Mis deze show dus niet, want het is misschien wel de enige kans om ze nog één keer live te zien!

SanQuin

Naast Volbeer kunnen we nog een band aankondigen die stevige muziek maakt, namelijk de hardrock band SanQuin. SanQuin is een band met invloeden van AC/DC, Airbourne en The Treatment. De band heeft zich ontwikkeld tot een energieke band die bekend staat om de overtuigende liveshows. Ze houden van muziek die recht voor z’n raap, simpel en doeltreffend is. Muziek die je oppakt en niet meer los laat. In hun oefenhok wordt met veel passie en enthousiasme gewerkt aan nieuw materiaal om in de voetsporen te treden van hun voorbeelden. Het eerste wapenfeit is de single “Rebel City” die het licht zag in februari 2016. Later dit jaar volgt hun nieuwe EP.

Autumn Leaves

Autumn Leaves op RascalfestDe laatste band die we bekendmaken is Autumn Leaves, een akoestisch duo afkomstig uit Budel. De eigen nummers van Autumn Leaves passen in het kader van sing-songwriter. Buiten eigen werk speelt Autumn leaves ook een uitgebreid repertoire aan covers; van Michael Jackson tot Bon Jovi, van Rihanna tot The Rolling Stones en van The Beatles tot Coldplay. Autumn Leaves speelt het op overtuigende wijze, waardoor ze het publiek voor zich weten te winnen.

Of er nu een stevige rockband het podium onveilig maakt of een veelzijdig duo velerlei verschillende klanken ten gehore brengt, de muziek is perfect om van te genieten onder het genot van lekker speciaal bier. Daarom maken we van deze gelegenheid gebruik om ook nog één brouwer bekend te maken: Serafijn.

 Serafijn microbrouwerij “Achilles” brouwt bieren van hoge gisting met elk een heel eigen karakter. Ze worden gebrouwen volgens het natuurlijke brouwproces met steeds toezicht op uitstekende smaak en kwaliteit. De ondertussen acht verschillende soorten bier hebben elk hun typische smaak en eigenheid. Niet alleen qua muziek voor ieder wat wils, maar dus ook qua bier!

Kom naar Manege De Kraal in Nederweert, want dat is op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni ‘the place to be’ als het gaat om muziek, bier en gezelligheid!

Lees ook

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie