Skip to content

Een speciaal plekje op Moulin Blues

Redactie
11 mei 2016 | 21:41

Advertentie

Moulin Blues 2016 20Voor sommigen had de Moulin Blues dit jaar wel een bijzonder randje. Een zonnig weekend met fantastische sfeer helemaal in het teken van de blues, maar met het gemis van een heel bijzonder persoon.

Annemarie was 25 jaar een vaste bezoekster van Moulin Blues, maar dit jaar was ze er niet meer bij. Ze kreeg vorig jaar de diagnose darmkanker en is in januari van dit jaar overleden. Een schok voor de vele vrijwilligers die de altijd goed gemutste Annemarie kenden. Ze was een geliefd persoon, had tijd voor een praatje én nam altijd wat lekkers mee voor de toiletdames en heren. Op donderdagavond streek ze altijd neer op de camping in de wei en op zondag keerde ze voldaan huiswaarts naar haar woonplaats in het Brabantse land.

Omdat Annemarie er niet meer bij kon zijn, had haar dochter Susan gevraagd of haar foto een speciaal plekje kon krijgen op het festival, zodat ze er toch nog bij kon zijn. Annemarie werd tijdens Moulin Blues door de toiletdames en heren geëerd met kaarsjes en een foto.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Uitvaartbegeleiding van den Boom
 
27 september 2024 | 9:00
Mariabeeld gevel Martinuskerk
Gerestaureerde Mariabeeld wordt ingezegend
27 september 2024 | 8:00
Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04

Advertentie