Skip to content

Informatie rondom afscheid Paul Knapen

Redactie
12 mei 2016 | 20:00

Advertentie

Paul KnapenZaterdag vindt op het hoofdveld van Merefeldia de herdenkingsbijeenkomst plaats ter nagedachtenis aan Paul Knapen. De aanvang is 10:30 uur.

Herinnering
Vrijdag van 19:00 tot 21:30 uur bestaat de mogelijkheid tot het achterlaten van een anekdote of herinnering aan Paul. In het clubhuis van Merefeldia is een gedenkhoek ingericht ter nagedachtenis aan hem. Zaterdag is deze mogelijkheid er niet, dan zijn er wel manden om een mooie herinnering, anekdote of foto op schrift achter te laten. Deze staan bij de ingang van het sportpark.

Kom per fiets
Er worden zaterdag veel mensen verwacht. Merefeldia doet een beroep op de leden en andere Nederweertenaren om, indien mogelijk, per fiets naar de accommodatie te komen. Het clubhuis is zaterdag gereserveerd en niet publiek toegankelijk.

Geen bloemen
Bloemen zijn mooi, maar vergaan snel. De wens van Pauls nabestaanden is om geen bloemen of kransen mee te nemen naar de uitvaart. In plaats daarvan wordt een donatie op prijs gesteld voor de totstandkoming van een monument als blijvende herinnering voor Sem, Cas, Britt en Lynn. Hiervoor zijn zaterdag collectebussen aanwezig.

Uitvaart
Paul zal om 10:30 uur naar de middenstip begeleid worden. We verzoeken iedereen om op het veld te gaan staan. De aanwezige stoelen zijn gereserveerd voor de directe naasten. De crematieplechtigheid is aansluitend in besloten kring.

Lees ook:

Advertentie

2 Reacties

  1. een woord is genoeg “‘verschrikkelijk”
    jill,kinderen en familie veel sterkte met dit zware verlies!!!

  2. Jill en de kindjes
    En zijn.fam heel heel veel sterkte met dit enorm groot verlies
    Veelste vroeg is Paul van ons heen.gegaan
    In gedachten zijn we morgen bij jullie
    Op deze zware dag
    Heel veel sterkte


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie