Skip to content

Meld je nu aan voor het EPO – Tour d’Oospel Wielercafé 2016

Redactie
19 mei 2016 | 19:22

Advertentie

WielercafeOp donderdag 2 juni nodigt Stichting Tour d’Oospel u uit voor het tweede Epo – Tour d’Oospel Wielercafé bij Café de Prins in Ospel. Tijdens deze avond zullen veel mensen uit de wielerwereld aanwezig zijn om te luisteren naar de sprekers, maar natuurlijk ook om samen iets te drinken en ideeën uit te wisselen.

Na het succes van vorig jaar, waar Rudy Bergmans, Louis Delahaije en Sabrina Stultiens als gastsprekers aanwezig waren, heeft de organisatie besloten dit Wielercafé opnieuw te organiseren. Op deze manier wil de organisatie wielerliefhebbers uit de omgeving de kans geven om op gezellige wijze met elkaar in contact te komen, alvast warm te draaien voor EPO – Tour d’Oospel 2016 en om te luisteren naar verhalen en ervaringen van interessante gastsprekers.

Zo is de organisatie enorm trots aan te mogen kondigen dat dit jaar o.a. Frans Maassen (ploegleider bij Team Lotto Jumbo NL) en John van den Akker (wielermakelaar) als gastsprekers aanwezig zullen zijn. Frans, woonachtig in het nabij gelegen Haelen, is al vele jaren actief in het professionele wielercircuit, zo is hij van 1987 tot 1995 zelf professioneel wielrenner geweest en won hij in deze periode o.a. de Amstel Gold Race en een Tour etappe. Tegenwoordig is Maassen actief als ploegleider bij Team Lotto Jumbo NL. John van den Akker is van 1988 tot 1997 net als Maassen actief geweest als professioneel wielrenner en is tegenwoordig actief als wielermakelaar bij het bedrijf Cycling Service.

In de komende twee weken zal de organisatie nog meer gastsprekers bekend maken, hou hiervoor Facebook, Twitter en de website www.tourdoospel.nl in de gaten. Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@tourdoospel.nl en geef aan met hoeveel personen je komt.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie