Skip to content

Cursussen ´koken met minder zout´

Redactie
2 januari 2013 | 11:52

Advertentie

Evelien Donkers is een startende diëtiste/onderneemster geboren op 7 februari 1991 te Weert en opgegroeid in het Limburgse Ospel. Ze start op 22 januari 2013 met het geven van cursussen ´koken met minder zout´ bij kookstudio ZININ in Ospel. Haar motto: Beter weten, Smakelijker eten.

Zout geeft extra smaak aan u maaltijden, maar de Nederlandse voeding bevat vaak teveel zout te veel zout kan zorgen voor een te hoge bloeddruk. Door de kennis en kunde van een kok en een diëtist te combineren leert u wat er goed voor uw is maar zal het lekker eten ook niet vergeten worden. Echter vinden veel mensen het lastig om met minder zout te koken, het eten wordt dan al snel ‘flauw’. In deze cursus leert u hoe u er voor zorgt dat de voeding niet flauw wordt maar juist volop smaak krijgt door het gebruik van kruiden. Er zijn vier lessen waar elke keer een volledige warme maaltijd bij zit verschillende thema’s komen aan bod. Dit zijn: Pasta & Rijst, Hollands koken, Tussendoortjes en Soepen, sauzen en kruiden. Er is een kort stuk theorie waarna u zelf in de praktijk aan de slag gaat.

De cursusdata zijn 22 januari, 29 januari, 5 februari en 19 februari. Tot 15 januari kun je je aanmelden voor deze cursus. Kijk hiervoor én voor meer informatie op www.bwse.nl.
Ps. Nieuwsgierig naar de locatie geworden? Kijk dan op www.zinin.biz.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

1Overlijdensbericht Kitty Houtappels - Gielen
Van Deursen Uitvaartverzorging
 
17 september 2024 | 8:30
2024_09_16 Arbeidsmarktregio Midden-Limburg zet koers met ondertekenen intentieverklaring
Samen arbeidsmarktregio Midden-Limburg versterken
17 september 2024 | 7:00
Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35

Advertentie