Skip to content

Hanssen Auto’s Nederweert

Redactie
2 januari 2013 | 16:40

Advertentie

Met de verhuizing van Maarheeze naar Nederweert is Hanssen Auto’s nog beter bereikbaar voor klanten uit de hele regio. Het nieuwe pand aan de Pannenweg ligt op een mooie en gemakkelijk bereikbare locatie, met ruime parkeergelegenheid.

Meer dan 40 jaar autobranche
Hanssen Auto’s is begin jaren zeventig opgericht door Theo Hanssen. Inmiddels beschikt het bedrijf over meer dan 40 jaar ervaring in de autobranche en is het een begrip in de regio. Roland Hanssen heeft het bedrijf ruim 10 jaar geleden overgenomen en voortgezet, waarbij de kernwoorden service, kwaliteit en betrouwbaarheid de pijlers van het bedrijf vormen.

Occasion verkoop
Hanssen Auto’s is hét adres voor een betrouwbare occasion van elk merk tegen een betaalbare prijs, inclusief Nationale Auto Pas (auto met gegarandeerde kilometerstand). Ook bemiddeling bij het zoeken naar de juiste auto behoort tot de mogelijkheid. En dat natuurlijk met een uitstekende service en garantiemogelijkheden. Heb je toch liever een nieuwe auto of bedrijfswagen, zij helpen je graag verder.

Onderhoud en reparatie
Het onderhoud van je auto is van groot belang, zodat je met een gerust hart op weg kunt. In een nieuwe en moderne werkplaats zorgen de goed gekwalificeerde medewerkers voor onderhoud, reparatie, APK en airco service van elk merk auto of bedrijfswagen.

Daarnaast zorgen zij, als BOVAG gecertificeerd autobedrijf, ook voor schadeherstel en -afhandeling met je verzekeringsmaatschappij. Bandenservice en opslag van zomer-/winterbanden behoren tot de mogelijkheid.

Roland Hanssen staat samen met zijn team voor je klaar en heet je van harte welkom op de nieuwe locatie in Nederweert!

Hanssen Auto’s
Pannenweg 104, 6031 RK Nederweert Tel: 0495-592154 of kijk op www.hanssenautos.nl

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Greep naar de Hoorn 2024-12
Bekijk hier de foto’s van een te gekke dag
17 september 2024 | 20:00
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30

Advertentie