Skip to content

Opening Gunnerij De Kiep inn

Redactie
21 juni 2016 | 15:00

Advertentie

jeugd ontmoetenVrijdag 24 juni opent “Gunnerij De Kiep inn” tijdens de zomerbraderie haar deuren in het voormalige winkelpand van Kessels Herenkleding in de Kerstraat te Nederweert. Op deze dag kun je van 13.00 uur tot 21.00 uur binnenlopen en onder het genot van een kopje koffie of thee deze nieuwe “ontmoetingsruimte” zien.

Het initiatief van deze ontmoetingsruimte komt vanuit een werkgroep Toekomst Nederweert, een platform waar vrijwilligers en betrokkenen via co-creatie initiatieven ontplooien die passen in de participatie maatschappij van heden te dagen. Om te beginnen wil de werkgroep “Ontmoeten” op de locatie in de Kerkstraat op de zaterdagen van 11.00 tot 14.00 uur in contact komen met de inwoners van Nederweert met als doel een praatje maken over de alledaagse dingen die mensen tegenkomen in Nederweert. Men kan er ook terecht met uiteenlopende vragen.

Gunnerij De Kiep inn

Waar hebben wij (Nederweerternaren) behoefte aan? Wat missen we als inwoner en hoe kunnen we daar zelf een bijdrage aan leveren? Of bijvoorbeeld hoe zit het met mantelzorg en wanneer ben ik mantelzorger? Ben je werkeloos hoe gaat het dan nadat je WW uitkering is gestopt en waar loop je tegen aan als je in de bijstand zit? Bij welke instantie moet je zijn als je hulp nodig hebt? Wil je vrijwilligerswerk doen maar je weet niet hoe en waar….. dit zijn enkele voorbeelden waarvoor je bij ons kunt binnen lopen. Voel je je eenzaam en heb je zin in een praatje? Ook dan kun je binnenlopen en gezellig een kopje koffie of thee drinken. “Want als we het samen doen zijn we minder eenzaam” aldus de werkgroep.

Vanaf de maand augustus is er op de doordeweekse dagen ook plaats voor instanties, verenigingen, organisaties en initiatieven die staan voor het welzijn en zorg voor de gemeenschap/mensen van Nederweert.

Wij gaan voor een leefbare toekomst waarbij communiceren, ontmoeten en samenwerken ons verbindt”. Kom binnenlopen tijdens de zomerbraderie op 24 juni en deel je ideeën en zienswijze. Wil je verder informatie of wil je meedoen stuur dan een mail naar toekomstnederweert@gmail.com.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie