Skip to content

Bantopa Party, voor jong en oud

20 juli 2016 | 19:00

Bantopa Weert Fresh AllstarsKomende zondag 24 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse Bantopa Party. Dit jaarlijks terugkerende evenement op de Weerter Nieuwe Markt wordt gehouden met als doel dat mensen uit uiteenlopende culturen elkaar ontmoeten. Bantopa is Papiaments en betekent letterlijk: laten we elkaar ontmoeten.

Rick
Bantopa Party is niet alleen een feest voor ouderen, maar ook voor kinderen. Ouderen amuseren zich met de fantastische bands op het podium, dansen mee met de dansdemo’s en genieten van de markt met mooie zomerse spullen en heerlijk eten. Kinderen daarentegen kunnen terecht bij het kinderplein. Net als vorig jaar staan daar springkussens, kunnen de kinderen gratis geschminkt worden en worden ze beziggehouden door een animatieteam. Dit team speelt en knutselt met ze. Dit jaar geeft het Rick (Regionaal Instituut Cultuur- en Kunsteducatie) acte de présence met beeldend docent Emmy van de Venne. Emmy gaat met de kinderen allemaal leuke creatieve dingen maken.

Fresh Allstars
Dansschool Fresh is al jaren vaste partij voor de dansdemonstraties en workshops. Dit jaar komt een dansgroep van de “Fresh Allstars“, waarvan een groot deel bekend is van Holland’s got Talent! Ze schopten het tot aan de finale en jurylid Dan Karaty noemde hen de beste danceact van de show. Ze staan voor de eerste keer in Weert op Bantopa, het wordt spectaculair!

Het programma is als volgt: NastyPlay, Havana Sur, Nali Bachata Sound, Seekaman, B4E, the Sound of Fakier en Percussive Interlude. De dansdemonstraties worden verzorgd door dansschool Fresh en Fresh Allstars. Bantopa Party duurt van 13.00 tot 23.00 uur.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie