Skip to content

Fiets gestolen in Nederweert

Redactie
29 juli 2016 | 16:48

Advertentie

Fiets fietsendiefstal Nederweert-2Vrijdagmiddag is er weer een fiets gestolen in Nederweert. Deze keer was het opnieuw raak bij de Jumbo Emté. De eigenaresse van de fiets ging even voor 14:00 uur de winkel binnen. Toen ze 10 minuten later weer buiten kwam was de fiets weg. Samen met een andere dame hebben ze nog gezocht maar de fiets niet meer kunnen vinden.

Het gaat om een fiets met grijze fietstassen. Mocht je iets gezien hebben, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De vrouw heeft aangiften gedaan van de diefstal.

Advertentie

8 Reacties

  1. En wat doet de politie zoals gewoonlijk niets , die zitten op z,n ballen doen liever onozele boete,s uitschrijven , en de Gemeente doet ook niks . Plaats toch eens gewoon enkele camera,s . En dan oppakken en een maand opsluiten ,en niet meteen weer vrij laten

    • Dit heeft niets met de gemeente te maken, nog met de politie, maar met het rechts systeem in Nederland, dat is gewoon prut om het zo te zeggen.

      Camera’s is misschien een optie, maar dan moet je ze op ieder gebouw, huis gaan plaatsen, dus dat heeft ook geen nut.

      Het is gewoon de mentaliteit van de mensen, die zoiets doen, ik zeg bewust NIET bewoners, want ik denk niet dat dit bewoners van Nederweert zijn die in het dorp overal due fietsen stelen.

    • Camera’s haalt geen fluit uit. Mijn fiets is onlangs voor Kruitvat gestolen, vastgelegd op camera. Na aandringen komt de politie met tegenzin kijken maar doen niets. Na enkele tijd vermoed omdat mijn fiets terecht is, staat in het politiedepot in Weert. Na veel bellen en aandringen geen resultaat, die fiets ben ik kwijt, mag zelfs beide sleutels niet komen passen. Het is maar n fiets, maar toch, het hele systeem deugt niet,

    • Wat een discriminerende opmerking, er zijn ook vrouwelijke agenten.
      Kortom geef de politie en de gemeente maar de schuld, dat is gemakkelijk.
      Geen camera’s plaatsen, gewoon bij iedere supermarkt een paar personen met Kalasjnikovs de fietsen laten bewaken.
      Het probleem is bijna niet op te lossen of misschien een antidiefstal-alarm op fietsen plaatsen, niet meer met de fiets naar de supermarkt, mogelijkheid om de fiets in de supermarkt te stallen, in Weert de boodschappen gaan doen of zouden ze daar ook, door de schuld van de politie en/of gemeente gestolen kunnen worden.?????
      Zolang er mensen zijn die gestolen fietsen kopen zal dit probleem blijven bestaan.

  2. Sinds kort hebben wij in Nederweert burgerpreventie via app. Laten we elkaar daarmee iedereen alert maken want voorkomen is beter dan genezen.

  3. De politie zou ook een lokfiets met gps kunnen in zetten.

  4. lokfiets een geweldig idee voor dat de controleurs wakker zijn is de fiets al over de poolse grens

    • De winkeliers kunnen ook de koffiezetapparaat langs de fietsenstalling plaatsen. gelijk meer controle


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie