Skip to content

Auto slaat over de kop

29 juli 2016 | 19:26

Ongeval BudelBij een verkeersongeval op de Geuzendijk bij Weert is vrijdagavond een auto over de kop geslagen. De brandweer, ambulancedienst en de politie rukten hiervoor uit. Niemand raakte gewond.

Uit de bocht

De auto vloog uit de bocht, raakte een boom en belandde daarna op de kop bij het fietspad. De bestuurder kon zelf uit het voertuig stappen en raakte zover bekend niet gewond. Of de bestuurder heeft moeten uitwijken voor een ander voertuig is niet duidelijk. De politie is met de man in gesprek om de toedracht te achterhalen.

Advertentie

1 Reactie

  1. Niet de eerste keer dat daar een ongeluk gebeurd en vaker met minder goede afloop. Moeilijk te overzien deze bocht. Hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren? Ik heb geen oordeel en denk er ook niets bij. Voor de bocht een bord met een adviessnelheid lijkt me een oplossing (beide richtingen). Zeker voor wie deze weg niet kent is 80 daar vaak nog te snel in deze bocht.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie